Gratis aanbod

Healing op afstand

Latifa meditatie

Oefeningen om te gronden

 

Healing op afstand.

Maar wat is een healing nou eigenlijk?

Healing komt uit het Engels en lijkt  op het Nederlandse woord heling. Daar komt de term ook vandaan. Healing betekent letterlijk “heel”worden

of  ‘genezing’.

De term healing kan op diverse manieren voorkomen. een chirurg die je open snijdt of psychologen die healing op mentaal vlak. Alleen healing is met name gericht op spiritualiteit.

Het brengt ziel, gedachten en emoties in het lichaam in balans.

Wat doet healing?

Healing zorgt voor balans in jezelf! Het gaat om het vinden van evenwicht in zowel  lichaam, geest en ziel. Een mens is namelijk een multi-dimensionaal wezen en een healer

handelt ook naar dit principe. Ons fysieke lichaam wordt namelijk gedragen door een energieveld. Dit energieveld heeft verschillende dimensies en energie frequenties met

allerlei informatie over ons lichaam.

 

Er kunnen verstoringen en blokkades optreden in het menselijk lichaam. Zo kan iemand pas fysiek actief worden wanneer emotionele blokkades worden

weggenomen. Als de energie niet vrij kan stromen, zit je minder goed in je vel en kun je uiteindelijk zelfs ziek worden.

 

Elke energieverstoring heeft zo zijn eigen verhaal, onverwerkte emoties en ervaringen, vastgeroeste patronen of denkbeelden, opgehoopte stress.

Deze disbalans in energie kan opgelost worden door onszelf open te stellen voor universele healing. Een healer is als het ware een “doorgeefluik”.

Positieve energie wordt van de healer overgedragen op de cliënt.

 

Tijdens de healing

Tijdens de healing op afstand zoek je een stil plekje waar je niet gestoord kan worden en ga je lekker liggen met een dekentje om je heen, een rustig muziekje, en kaarsje kunnen helpen, hoeft niet.

En dan laat je het rustig gebeuren, de healing duurt ongeveer 20 minuten.

Je kunt mij een mail (anita@anitaszachtekracht.nl)  sturen en een healing op afstand aanvragen.

 

Wil je liever live een healing bij mij thuis in mijn praktijk, dat kan ook.Graag zelfs!  Alleen betaal je daar dan 44 euro voor en duurt de healing  44 minuten.

Ook dan kan je mij een mailtje sturen.

Ik doe het met Liefde.

 

Latifa meditatie

 

 

Het Latifagebed, afkomstig uit het soefisme, is zo’n gids. Het is een vorm van meditatie waarbij je enkele woorden uitspreekt, bewust ademhaalt en met je handen enkele plaatsen op je lichaam aanraakt. Het helpt om contact te maken met wat je ten diepste beweegt. Een wonderlijk rijk gebed dat ingaat op je bestaan, verlangen, overgave en liefde.

 

Jezelf aanvaarden zoals je bent, het is misschien wel het moeilijkste wat er is. Stel je voor dat er een gebed is dat je hierbij kan helpen. Een gebed waarbij je alleen maar je hand op een plek op je lichaam legt en enkele woorden uitspreekt. meer niet, en toch komt er van binnen iets wezenlijks op gang, er gaat iets stromen. Het bestaat- het is de Latifa, een eeuwenoud gebed uit het Soefisme, het is een mooie meditatie vol zachtheid. Door middel van muziek cd  en tekst wordt je de gehele meditatie geleid.

 

De Latifa was eeuwenlang een geheim gebed in het Soefisme, omdat de kracht ervan zo groot is, maar tegelijkertijd is de Latifa zacht en verfijnd.

Zeven eenvoudige affirmaties met bijbehorende bewegingen. Het samenspel tussen het uitspreken van de woorden, het aanraken van bepaalde lichaamsgebieden, het ritme van de ademhaling en de stiltes maken dat de:

meditatie diep in je doordringt en tot bewustwording leidt die verruimt, verdiept en waarbij je tot rust komt.

De Latifa meditatie brengt je weer terug naar jezelf.

De woorden waarbij we stilstaan zijn achtereenvolgens:

  1. Ik besta
  2. Ik verlang
  3. Ik hoop
  4. Ik geloof en vertrouw
  5. Ik laat los
  6. Ik heb lief en ben geliefd
  7. Ik ben bereid

 

 

Zou je graag een latifa meditatie bij mij thuis willen doen, dat kan op afspraak (vrijwillige donatie)
voor info:
anita@anitaszachtekracht.nl

 

Oefeningen om te gronden

Vind je het moeilijk om te gronden en in je lijf te komen en daar graag oefeningen van ontvangen.
Stuur mij dan een mailtje en ontvang ze gratis in je mailbox.

 

 

 

 

 

 

 

 

Start typing and press Enter to search