Ik werk met de MEE-methode, deze is o.a. voor (gevoelige) mensen die willen ontdekken wat hen ervan weerhoudt om volledig vanuit zijn/haar essentie te leven. Door deze blokkades te omarmen en te transformeren komt er ruimte om je eigen kracht te omarmen en helpen je dichter bij jezelf te komen en om weer keuzes te kunnen maken.

We starten met een  gesprek van hart tot hart waarin je mij je verhaal kunt vertellen en waar je naartoe wilt. Dit gebeurt op een veilige en rustige plek: bij mij thuis.  Daarna stem ik me op jou af en voel ik intuïtief aan met welke methode we gaan werken. Ik werk vanuit mijn eigen innerlijke zachte kracht, vanuit mijn hart.

De sessie is helemaal afgestemd op jou, hoeveel sessies je nodig hebt om tot een resultaat te komen is per persoon verschillend. Geen enkele sessie is hetzelfde.

Wil je graag komen ervaren hoe ik werk, maak dan een afspraak via het contactformulier of wil je eerst nog iets meer weten over de MEE-methode en weten met welke technieken ik werk, klik dan verder op Wat is MEE therapie.

Bij een MEE sessie hoef je alleen je schoenen uit en de sessie duurt 1 tot 1 ½ uur. Je investering van een Mee Sessie €60,- inclusief btw.

Wil je liever eerst komen kennis maken of er een klik tussen ons is. Je bent van harte welkom! Het Warm welkom/kennismaking  gesprek is Gratis  en duurt ongeveer 40 minuten.

 

  • Wil jij vanaf nu ook beter voor jezelf zorgen en meer gaan genieten?
  • Baal je ervan continue moe te zijn en over je eigen grenzen heen te gaan?
  • Verlang je naar meer tijd en rust voor jezelf?
  • Wil je graag van je lichamelijke klachten af?
  • Wil jij graag weten wat goede voeding is?

 

Mijn advies

Is om minimaal 3 Mee sessies te volgen. Durf jij deze stap te zetten? Ga dan met me MEE.

Wil je graag tips over hooggevoeligheid, meld je dan aan voor mijn e-zine!

Start typing and press Enter to search