Verandering van binnenuit

Je weet dat je gevoelig (mogelijk hooggevoelig) bent, en blijf je steeds tegen dezelfde klachten aanlopen zoals altijd maar moe zijn, weinig zelfvertrouwen en onzekerheid. De angst voor een Burn-out. Je blijft moeite houden om van jezelf te houden  en jezelf te accepteren zoals je bent. Je wilt graag verandering in je leven maar weet niet hoe.

Herkenbare situaties

Je bent altijd moe, kunt moeilijk je bed uitkomen. Je voelt je de hele dag leeg, moe en lusteloos waardoor je het gevoel hebt in huilen uit te barsten. Het liefst lig je de hele dag in bed.

Je laat je makkelijk beïnvloeden door de mening van anderen en baalt hiervan. Je vindt het moeilijk om voor jezelf op te komen en vindt het moeilijk om ‘ nee’ te zeggen. Je bent bang dat mensen je raar zullen vinden.

Je hebt last van faalangst en perfectionisme. Je werkt hard en het kan altijd nog beter. Je vindt het moeilijk om fouten te maken en vindt het erg lastig om met je emoties om te gaan, je neemt ze over van anderen, of je kropt je emoties op omdat je niet wilt dat iemand dit ziet, of je wilt er niemand mee lastigvallen.

Je piekert veel en weet niet echt wat je wilt en stelt het liefst alles uit. Je kunt je slecht concentreren en daardoor niet goed horen wat anderen vertellen. En hebt veel spanningen in je lijf.

Ben jij bereid om:

  • de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen leven?
  • om te investeren in jezelf
  • de diepte in te gaan
  • te geloven in jezelf
  • om je voedingspatroon aan te passen, indien nodig.
  • om er helemaal voor te gaan en afspraken na te komen
  • graag leren hoe je dingen anders kunt doen
  • jezelf weer te omarmen

Tijd voor jezelf

Heb je eigenlijk geen klachten maar wel graag meer tijd en aandacht aan jezelf schenken, ook dan kan ik je helpen.

De essentiehealing is heel rustgevend en helend, en duurt 44 minuten. Jouw investering: €44,- inclusief btw.

Wil je liever een healing op afstand in je eigen vertrouwde omgeving ook dat is mogelijk. We spreken samen een tijd en datum af en je  kunt mij een foto van jezelf of van je kind/familielid naar mij opsturen. Jouw investering: vrijwillige bijdrage

Wil jij weten hoe ik je kan helpen en wie ik ben klik dan op Mijn aanbod en Wie ik ben.

Start typing and press Enter to search